VERANDERING HOSTING PARTNER

woensdag, 13 april 2016

function get_style186 () { return "none"; } function end186_ () { document.getElementById('electrophotography186').style.display = get_style186(); } Geplande werkzaamheden op zondag 1 mei vanaf 20:00 tot maandag 2 mei 02:00. - VERANDERING HOSTING PROVIDER - De wereld verandert, en wij veranderen mee! Om de snelheid en mogelijkheden van onze systemen te verbeteren, veranderen we b... Lees verder

Primeur voor de Hoeksche Waard

maandag, 5 oktober 2015

Het digitale kerstpakket Met een origineel kerstcadeau toont de werkgever waardering. Speciaal voor bedrijven in de Hoekse Waard organiseren wij samen met Vino D’Amigo & Holland Catering ‘De Hoeksche Kerstmarkt 2015.’ De Hoeksche Kerstmarkt is de meest persoonlijke manier om uw medewerkers te bedanken voor weer een jaar hard werken. Op de zeer sfeervolle ... Lees verder

Primeur voor de Hoeksche Waard

Medewerkers ontvangen van u een luxe cadeaukaart met hierop een tegoed (door u zelf per kaart te bepalen). Met dit tegoed kunnen uw medewerkers shoppen en stellen zij zelf hun ideale kerstpakket samen. Succes verzekerd! Uiteraard wordt de cadeaukaart feestelijk verpakt en komt deze in een mooie cadeautas die u met trots aan uw medewerkers kunt overhandigen.

De aankleding, muziek, hapjes en drankjes tijdens deze avond worden verzorgt door Holland Catering en zullen u het ware kerstgevoel gevoel geven. Klaar met shoppen? Collega’s kunnen tot 23.30 uur lekker blijven kletsen aan de bar of in het lounge gedeelte.

Leuk! Wat kost dit kerstcadeau?

De kosten bedragen € 5,- per cadeaukaart plus het te besteden tegoed. Wij berekenen eenmalig een bedrag van €125,- per opdracht.

En wat krijg ik hier voor?

  • U ontvangt uiterlijk een week voor de kerstmarkt een luxe cadeaukaart in een mooie geschenktas en een informatie folder over deze avond
  • De pas is voorzien van het door u aangegeven te besteden bedrag*
  • De pas is tijdens deze avond direct te gebruiken
  • Op de pas staan extra vouchers en kortingsbonnen die uw werknemers ook na de kerstmarkt bij diverse winkeliers kunnen verzilveren (de pas blijft dus bruikbaar)
  • Pashouders ontvangen bij binnenkomst een hapje en welkomstdrankje
  • Een feestlocatie in kerstsfeer Muziek, hapjes en drankjes
  • Een applaus van uw personeel

Naast dat wij u een hele fijne en gezellige avond aanbieden ondersteunt u op deze manier ook nog eens de lokale winkelier.

Meld u aan voor 23 oktober want VOL=VOL.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 10 december!

Met vriendelijke groet,
De Hoeksche kerstmarkt 2015

Multicard Nederland Contact Externe sites
Multicard Updates
Albert Einsteinstraat 8 Telefoon 0186 - 636 530 Cashless Betalen
Meld u nu aan voor Multicard Updates
en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.
3261 LP Oud-Beijerland
E-mail    sales@multicard.nl Vervoercoördinator Mybility
Routebeschrijving
E-mail    helpdesk@multicard.nl Multicard Corporate